Bavngaard Logo
Blog

Blog af psykolog Louise Schjødt-Bavngaard

Her ligger jeg løbende blogindlæg omkring emner jeg finder interessante og som har relevans for klinikken.

Intensiv PTSD behandling


Behandling i løbet af 2 uger


I psykiatrien i Silkeborg er der kommet en ny intensiv PTSD behandling. Hvor selve bearbejdningen færdiggøres på 2 uger. Denne har gode reslutater. 

I dette blogindlæg vil jeg gerne beskrive, hvad denne behandling består af. Jeg har været med i projektet i SIlkeborg og derfor, kan jeg tilbyde samme behandling i min klinik.

I blogindlægget kommer jeg ind på, hvad man kan overveje, hvis du er  interesseret i at modtage intensiv PTSD behandling. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

ISTDP


Arbejdet med det ubevidste samt her og nu fokus


ISTDP er en af de terapiformer jeg tilbyder i min klinik. Den er velegnet til at behandle blandt andet stress, depression og relationelle problemer.

I dette blogindlæg vil jeg gerne fortælle dig lidt om, hvad ISTDP er, hvad det kan behandle og hvordan det opleves at modtage ISTDP terapi. Jeg kommer ind på angst og forsvar, som er vigtige elementer i denne terapiform.

Hvis du har spørgsmål omkring ISTDP, er du velkommen til at kontakte mig. 

Traumer


Når hændelser i fortiden giver problemer i nutiden


Mange kan være i tvivl om, hvorvidt de har været udsat for noget traumatisk som giver mening at behandle. Kan det passe at jeg har traumer, når jeg ikke har været i krig og ikke har PTSD?  

I dette blogindlæg vil jeg gerne beskrive hvad et traume er og vigtige aspekter ved det. Jeg kommer ind på typiske reaktioner på et traume og hvordan man kan behandle disse.

Hvis du har spørgsmål omkring traumer, er du velkommen til at skrive til mig. Du kan også stille det som et spørgsmål til brevkassefunktionen.

EMDR


Bearbejdning af voldsomme oplevelser


EMDR er en af de terapiformer jeg arbejder med og tilbyder i min klinik. 

I dette blogindlæg vil jeg gerne fortælle dig lidt om, hvad EMDR er, hvad det kan behandle og hvordan det kan opleves t modtage EMDR behandling 

Hvis du har spørgsmål omkring EMDR, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også stille det som et spørgsmål til brevkassefunktionen.

Dialektisk adfærdsterapi DAT


Færdigheder til følelsesregulering


Dialektisk adfærdsterapi også kaldet DAT er en af de terapiformer jeg arbejder med og tilbyder i min klinik. 

I dette blogindlæg vil jeg gerne præsentere dig lidt mere for hvad DAT er for en slags terapi og hvad det kan bruges til. 

Hvis du har spørgsmål omkring DAT, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også stille det som et spørgsmål til brevkassefunktionen.

unsplash