Bavngaard Logo
Ydelser

Hvad jeg kan tilbyde dig

Ydelser i klinikken

Individuel Terapi


I den individuelle terapi finder vi i fællesskab ud af, hvad du ønsker hjælp til, og hvordan vi arbejder med det. Jeg arbejder ud fra terapiformerne EMDR, ISTDP og DAT. Ud fra disse terapiformer kan jeg hjælpe dig med en bred vifte af problemstillinger. Jeg er optaget af, at du når dine mål, og at du oplever at terapien giver mening. Derfor vil jeg løbende sikre mig, at vi arbejder med det, du ønsker at have fokus på. 

50 minutter - 1.200 kr

(også muligt online) 


90 minutter - 2.100 kr


Supervision


Som supervisor er jeg optaget af at skabe et trygt rum. Det er vigtigt, at man føler sig forstået, når man skal reflektere over sin egen praksis og lære nyt. Vi vil starte supervisionen med at blive klogere på dine læringsmål og aftale supervisionens rammer.

Jeg har erfaring med supervision af psykologer på vej mod autorisation. Derudover har jeg superviseret andet sundhedsfagligt personale. 

1 time - 1.300 kr

Forløb med intensiv PTSD behandling


Jeg har mulighed for at tilbyde et intensivt PTSD forløb, som det der tilbydes i Psykiatriens Hus i SIlkeborg. Forløbet foregår individuelt og består af:


  • Forsamtale på op til 3 timer
  • 6 dage (fordelt på to uger) med intensiv behandling 1,5 timer PE, 1,5 timer EMDR samt 1 times psykoeduaktion (på video).
  • Afslutningssamtale/opfølgningssamtale 1 time

Samlet pris for hele forløbet 

25.200 kr

unsplash